×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen is rijbewijs kwijt

1.03.2017 -

Giel Beelen heeft een rijontzegging van zes maanden gekregen, nadat hij in november was betrapt op rijden onder invloed. Het was al de tweede keer dat Giel met alcohol op achter het stuur werd aangetroffen. Ook in 2012 was dat het geval.


Van de zes maanden rijontzegging zijn er vijf voorwaardelijk. De dj is in beroep gegaan tegen de uitspraak, waardoor hij voorlopig mag blijven rijden. Als hij het beroep verliest, moet Giel zijn rijbewijs inleveren en na zijn rijontzegging opnieuw afrijden.

De BNN-VARA-presentator kreeg in het verleden meerdere rijverboden wegens te hard rijden. In 2007 moest hij een werkstraf uitvoeren, omdat hij ondanks zo'n verbod toch achter het stuur was gekropen.