Giel Beelen

Giel Beelen cancelt theatertour vanwege coronapas

Giel Beelen cancelt voorlopig zijn theatertour KUKURU vanwege de invoering van een coronapas voor theaterbezoekers. Wie een theater bezoekt moet vanaf 25 september kunnen met een QR-code kunnen aantonen gevaccineerd te zijn. Anders moet een recente negatieve coronatest worden overlegd.

De voorstelling KUKURU kwam voort uit de gelijknamige podcast van Giel waarin hij vertelt over zijn zelfontwikkeling en spiritualiteit. Het kernwoord is volgens Giel verbinding. “Verbinding met jezelf begint met balans en verbroedering in jouw wereld, met elk mens en op elke plek. Ik geloof dat iedereen daar recht op heeft. Dat betekent dat ik niemand wil uitsluiten. Ook niet als er tijdelijke beperkingen zijn die langer duren dan gepland”, laat de dj weten.

Geld terug

“Daarom heb ik na lang wikken en wegen besloten om vanwege het huidige beleid de theatertour voor nu te cancelen.” De mensen die al een ticket hebben gekocht, krijgen hun geld terug. Het is niet duidelijk of Giel alsnog de tour gaat doen als de regels rond het coronabewijs veranderen.

De voorstelling zou van start gaan in het Patronaat in Haarlem en daarna te zien zijn in Den Haag, Eindhoven, Groningen en Utrecht.