×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gezondheid Koos Alberts weer iets vooruit

12.09.2018 -

Het lijkt weer iets beter te gaan met Koos Alberts. De zanger werd de afgelopen dagen slapende gehouden maar is inmiddels weer wakker en kan zelfstandig ademen, laat zijn vrouw Joke weten in een bericht op de site van de zanger.


'Voorlopig blijft Koos op de intensive care daar de gehele situatie nog steeds zorgelijk is. Hij is erg verzwakt en er zijn nog steeds complicaties die hij moet overwinnen. Hij gaat hele kleine stapjes vooruit en daar zijn we al heel blij mee', aldus Joke.

De vele beterschapswensen aan de zanger doen hem goed. 'We hebben hem verteld dat heel Nederland meeleeft en dat deed hem zichtbaar goed. We hopen dat zijn lichaam sterk genoeg is voor het lange herstel wat hem nog te wachten staat. Aan zijn vechtersmentaliteit zal het ook nu weer, zeker niet liggen', besluit Joke.

Vorige week werd duidelijk dat de gezondheid van Koos hard achteruit was gegaan. De 71-jarige zanger is behandeld aan blaaskanker en ligt momenteel in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.