Gezichtshaar verwijderen

Gezichtshaar bij mannen kan heel sexy zijn. Maar bij vrouwen is het minder aantrekkelijk. Veel vrouwen harsen hun gezichtshaar, en dan met name hun bovenlip. Het nadeel van harsen is dat je vaak last krijgt van irritaties en rode bultjes. Bovendien komen de haartjes al snel weer terug. Epileren is erg tijdrovend en kan ook behoorlijk pijnlijk zijn. Scheren is al helemaal geen optie, want dan kun je wel aan de gang blijven en bovendien zijn de haartjes als ze terug groeien nog beter zichtbaar. Wil je permanent je gezichtshaar verwijderen? Dan is lichtflitsontharing de ideale oplossing!

Bij lichtflitsontharing wordt gebruik gemaakt van een apparaatje dat, wanneer het op de huid wordt gericht, korte lichtflitsen uitzendt. Die lichtflitsen worden via de haartjes naar het haarzakje geleidt, waardoor het haarzakje niet meer kan functioneren. Er kunnen dus ook geen nieuwe haartjes meer terug groeien. Je zult merken dat de haargroei na elke behandeling vermindert. Het omringende weefsel behoudt haar normale temperatuur en wordt niet aangetast; lichtflitsontharing is dus helemaal veilig voor je huid.

De lichtflitsen worden via het pigment in de haartjes naar het haarzakje geleidt. Daarom is lichtflitsontharing het meest geschikt voor mensen met donker haar – hoe meer pigment, hoe effectiever de behandeling. Blond, wit en grijs haar kunnen ook behandeld worden, maar je moet er wel rekening mee houden dat er dan meer behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Het merk Silk’n heeft verschillende ontharingsapparaten ontwikkeld die speciaal zijn ontwikkeld voor thuisgebruik. Daar zit ook een ingebouwd beveiligingssysteem op; zo worden er alleen lichtflitsen afgegeven als je het apparaatje op je huid richt. Ook zitten er verschillende energiestanden op, en een huidskleur sensor die onder andere checkt of je niet te lang in de zon hebt gezeten voor een behandeling op een hoge energiestand. En met de gratis Silk’n App kun je heel eenvoudig je eigen behandelingen inplannen.

Omdat de haartjes zich nooit allemaal in dezelfde fase van de groeicyclus bevinden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig voor er geen haartjes meer terugkomen. Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt, is sterk afhankelijk van het haartype en de haarkleur. Over het algemeen kan de haargroei na 3 tot 4 behandelingen tot 50% verminderen. Uiteindelijk moet een vermindering tot 92% te realiseren zijn.

De ontharingsapparaten van Silk’n ontharingsapparaten kunnen op het gezicht én het lichaam gebruikt worden. Je zou dus niet alleen je gezicht, maar ook je oksels, benen en bikinilijn kunnen behandelen. Het enige waar de apparaten niet op gebruikt mogen worden, zijn de genitaliën en de tepels.

Ben je overtuigd door de voordelen van lichtflitsontharing, neem dan eens een kijkje op de Silk’n website en ontdek de verschillende producten voor permanent ontharen.

https://silkn.eu/nl/producten/permanent-ontharen/