×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gewiekste’ Hollywood-inbreker gepakt

‘Gewiekste’ Hollywood-inbreker gepakt
3.01.2019 -

Hollywoodsterren zoals Usher en Adam Lambert kunnen weer rustig slapen, hun inbreker is hoogstwaarschijnlijk opgepakt. De politie van Los Angeles heeft de 32-jarige Benjamin Ackerman gearresteerd, nadat agenten gestolen spullen ter waarde van miljoenen dollars bij hem thuis aantroffen.


Ackerman zou bij minstens dertien sterren hebben ingebroken. Hij deed zich voor als huizenkoper om alvast zijn buit te inspecteren en met de beveiligingscamera's te knoeien. Ook deed hij zich zo nu en dan voor als investeerder. Volgens de politie was Ackerman erg gewiekst. Hij zag er altijd piekfijn uit en gedroeg zich overtuigend in zijn rol.

De man begon zijn praktijken in 2017. Sindsdien heeft hij meer dan 2000 items buitgemaakt waaronder kunstwerken, kleding, handtassen, dure wijnen en sieraden. De politie heeft foto's van de buit op Twitter geplaatst om de spullen met hun rechtmatige eigenaar te herenigen.