×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geslaagd thuisdansfeest van Sander Hoogendoorn

Geslaagd thuisdansfeest van Sander Hoogendoorn
22.03.2020 -

Honderden Nederlanders hebben zaterdagavond genoten van het livestream-huisfeestje van Sander Hoogendoorn. De 3FM-dj draaide een set van twee uur lang via YouTube.


Door de coronacrisis is de horeca dicht en blijven de meeste Nederlanders ook op zaterdagavond gewoon thuis. Daarom organiseerden 3FM en de dj een feestje waarbij mensen vanuit hun eigen woonkamer konden meedansen. ‘Geen rijen, geen entreegeld en jij bepaalt zelf hoe hard de hits door je kamer dreunen! Dus haal lekkere hapjes en sapjes in huis, tover je kamer om tot dansvloer en gaan.’ Honderden mensen in ons land deden dat ook echt, zoals was te zien in de reacties op YouTube.

Hoogendoorn sloot zijn feestje natuurlijk af met het nummer You’ll Never Walk Alone van Gerry & The Pacemakers. Vrijdag draaiden honderden radiostations door heel Europa het nummer ook al. Die actie was ook bedacht en opgezet door Hoogendoorn.