×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gescheiden Adele genoot van de zomer

Gescheiden Adele genoot van de zomer
11.08.2019 -

Ondanks haar in april aangekondigde scheiding, heeft Adele toch een leuke zomer achter de rug. De zangeres plaatste zondag een serie foto's op Instagram waarop zij lachend te zien is tijdens haar vakantie.


Adele was deze zomer onder meer op een boot, in het water, op een rots in de bergen en in het ravijn te vinden. Waar de kiekjes precies genomen zijn is niet duidelijk. Ze was in ieder geval niet alleen, want op meerdere foto’s werd de zangeres lachend gekiekt in het gezelschap van vrienden.

In april werd bekend dat Adele na ruim zeven jaar van haar man Simon zou gaan scheiden. Een maand later stelde OneRepublic-zanger Ryan Tedder, die vaak samenwerkt met Adele, de fans van de zangeres al enigszins gerust. ‘Het was heel zwaar,’ zei hij toen over de relatiebreuk van Adele. ‘Maar het gaat goed met haar, zeker weten.’

Volgens de zanger zou de scheiding haar ook weer inspireren tot nieuwe muziek. ‘Zonder twijfel.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer 2019 💫

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op