×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gert Verhulst: ‘Ik wilde Mies Bouwman worden’

22.11.2017 -

Gert Verhulst: wie kent hem niet. Met een geschat vermogen van 56 miljoen euro is hij de rijkste, bekende Vlaming. Niet alleen is hij presentator en zanger, maar hij is ook de baas van het grootste entertainmentbedrijf in België.


Als je deze alleskunner wilt vergelijken met Nederlandse ondernemers, vind je niemand die zo'n succesvolle ondernemer is en ook zelf optreedt: 'Je zou hem de Vlaamse John de Mol kunnen noemen, als mediatycoon, of de Belgische Joop van den Ende. Studio 100 is dan het Europese Walt Disney', zo staat te lezen in de Volkskrant.

Op de vraag wat hem tot dit alles heeft aangezet, hoeft de ondernemer niet lang na te denken: 'Aandacht, herkend worden, erkend worden. Mijn jongensdroom was Mies Bouwman worden. Als kind deed ik haar na, ik speelde thuis presentator van een showprogramma.'

Tot voor kort was Gert vooral een entertainer van kinderen, maar nu scoort hij ook bij volwassenen. Sinds april presenteert hij de zelfbedachte talkshow Gert Late Night, op de commerciële zender VIER. De show is goed bekeken en krijgt een vervolg. Zo laat de gigant opnieuw zien dat hij nog lang niet klaar is met het verder ontwikkelen van zichzelf en zijn bedrijf.