×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gert Timmerman niet welkom op bruiloft dochter Sheila

27.03.2014 -

Hoewel Sheila Timmerman driemaal haar jawoord gaf aan een man voelde het pas echt goed toen ze vorige week ’Ja, ik wil’ zei tegen haar vriendin Aimée. Haar hele familie was van de partij om haar te feliciteren. Behalve dan vader Gert, die niet welkom was.


Sheila Timmerman is de jongste dochter van het vroeger zo bekende zangduo Gert en Hermien.
Sheila en Aimée kennen elkaar nu ongeveer twee jaar. Kort voor ze elkaar tegen het lijf liepen, waren ze beiden uit de kast gekomen. Alle twee waren ze tijdens hun coming out nog getrouwd, maar beide echtgenoten waren heel begripvol toen de dames hun onthulling deden. Dat bleek ook wel uit het feit dat de mannen getuigen waren tijdens het huwelijk dat plaatsvond in het gemeentehuis van Denekamp.
Lees in de nieuwe Weekend deze week het hele verhaal.