Gers Pardoel was moeilijk voor zijn vader

Gers Pardoel was vroeger niet zo makkelijk voor zijn vader. De rapper en kersverse papa heeft speciaal voor zijn eigen vader een nummer op zijn nieuwe album gezet, om spijt te betuigen voor zijn gedrag van vroeger.

"Het is niet vanzelfsprekend dat je ouders je opvoeden. Toen mijn moeder overleed was ik niet zo gemakkelijk voor mijn vader. Ik was pittig. Ik gooide bijvoorbeeld een glas naar zijn hoofd als ik boos was. Ik had het gevoel dat hij mij niet begreep", zo vertelt de rapper aan Humberto Tan in RTL Late Night.

Dat gevoel van onbegrip verdween uiteindelijk. "Nu we een paar jaar verder zijn en ik ouder ben, bekijk ik het op een andere manier. Ik ben hem erg dankbaar, ik heb van sommige dingen spijt. Maar ik kan me daar moeilijk in uiten. Daarom schreef ik een nummer."

Goud

Nu Gers een kind heeft, de pasgeboren baby Goud, is hij naar eigen zeggen veranderd. "Ik dacht: shit man, ik ben straks wel verantwoordelijk voor dat kind en ik moet hem goede normen en waarden bijbrengen."

Het nummer voor zijn vader staat op het album De Toekomst Is Van Ons. "Het is iets anders dan eerst. Met het album wil ik een uitstapje maken. Ik wil alles schrijven en maken waar ik zelf maar zin in heb."