Gers Pardoel vindt papa zijn geweldig

Gers Pardoel werd in 2013 voor het eerst vader en dat bevalt de rapper prima. "Ik vind het fantastisch. Ook hoe zo'n klein mannetje de wereld in kijkt. Goud kan al helemaal gefascineerd kijken naar de lichtjes in de kerstboom. Ik vraag me af wat hij zich hier later van herinnert."

Gers’ eigen geheugen gaat terug tot de kleutertijd. "Ik was 4 en toen glipten mijn broer en ik stiekem naar buiten voordat mijn ouders wakker werden. Een echt avontuur. Mijn tweelingbroer Robbie en ik stonden 's ochtends om zeven uur bij vriendjes voor de deur. Kwam er een slaperige vader naar buiten. 'Nee, hij slaapt nog. Wij allemaal trouwens…'."

Het duurde trouwens niet lang voordat Gers doorhad dat hij vader zou worden. Zijn vriendin, Selina, had een zwangersschapstest gedaan en schrok een beetje van de positieve uitslag waarna ze het ding snel in een bureaula stopte. "Ik zit nooit in Selina's spullen, maar nu was er een soort aantrekkingskracht. Ik trok haar lade open en zag het. Ik gooide de test van vreugde in de lucht; ik werd papa!" vertelt hij in een landelijke ochtendkrant,

Selina zag er de humor wel van in. De brunette vertelt over de eerste ontmoeting met de Brabantse rapper. "Ik had liefdesverdriet en een vriendin wilde mij opmonteren door met me mee te gaan winkelen, en jongens te kijken. 'Jij houdt toch van blond met blauwe ogen?', had ze gezegd. We liepen een modezaak (in Rotterdam) binnen en daar stond Gers. Er was meteen een klik." Eenmaal thuisgekomen ging ze op internet op zoek naar de jongen die haar hart had gestolen. "Ik speurde Hyves af, en wist dat hij uit Kaatsheuvel kwam. Via andere mensen die in Rotterdamse modezaken werkten, vond ik zijn internetprofiel. En toen heb ik gewoon een berichtje gestuurd."