×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geri zegt ‘sorry’ op podium voor verlaten Spice Girls

Geri zegt ‘sorry’ op podium voor verlaten Spice Girls
16.06.2019 -

Tijdens het allerlaatste concert van hun reünie-tour traden de Spice Girls zaterdag op in het Wembley-stadion. Het was een emotionele avond voor zowel de fans als de zangeressen, met Geri Horner in het bijzonder. Zij kwam tijdens de show nog even terug op haar 'uitstapje' in 1998.


‘Ik wil even iets zeggen wat ik al een hele tijd geleden had moeten zeggen’, tekende de BBC op. ‘Het spijt me. Sorry dat ik weg ging. Ik was een trut. Het voelt zo goed om weer terug te zijn bij de meiden van wie ik hou’, aldus ‘Ginger Spice.’

Geri verliet de meidengroep 21 jaar geleden omdat ze ‘vermoeid was en een break nodig had.’ In 2007 keerde ze weer terug voor een reeks reünieconcerten.

Posh

Het laatste concert op Wembley was ook de laatste kans op een volledige reünie van de meidengroep, inclusief ‘Posh Spice’ Victoria Beckham dus. Die reünie kwam er echter niet, waar de overige dames tussendoor de nodige grapjes over maakten.

Zo pasten ze de songtekst van hun hit Wannabe aan naar ‘Easy V doesn’t come for free… Where is she?’ en grapte Geri dat ze misschien audities moesten gaan houden toen het publiek ineens uitzinnig meezong, want ‘er is altijd wel plek is voor een vijfde lid.’