Gerard roept Gordon halt toe

Gerard Joling vindt dat Gordon te ver is gegaan door met bedragen te strooien die de Toppers zouden hebben verdiend aan hun concertreeks in de Arena. ''We praten nooit over geld'', zei Gerard.

Ook vindt Geer dat Goor moet stoppen met beweren dat hij is gevraagd voor de film Toppers Lost in Vegas. Gordon schreef eerder deze week op zijn website dat hij meerdere keren is gevraagd voor een rol in de film, maar dat hij er geen heil in ziet.

Joling vertelt in RTL Boulevard: ''Het is zijn website, hij is verantwoordelijk voor de beweringen. Hij moet stoppen met dit soort dingen. Hij is nooit gevraagd voor de film, hoewel hij van mij best een rolletje had mogen hebben.'' Gerard verklapte in het telefoongesprek ook nog dat Gordon ''zeker vele malen heeft gebeld'' met de vraag om te mogen optreden in de ArenA bij de Toppers.

Gerard Joling gaat binnenkort met Gordon op vakantie, voor hun nieuwe RTL4-programma waarmee ze zich weer inzetten voor het Nationaal Ouderenfonds. ''Het zal wel weer met een sisser aflopen.''