Gerard Joling woedend op Albert Verlinde

Gerard Joling is woedend op Albert Verlinde. De zanger zou volgens de presentator rondlopen met een bont en blauw gezicht vanwege een mislukte facelift, maar daar klopt helemaal niets van, zo zegt Joling.

"Ze wilden een item maken over De Toppers als ik mijn excuus ging aanbieden aan Albert, nadat ik had gezegd dat hij moest stoppen met leugens over mij verspreiden", aldus Joling. Maar de zanger 'laat zich niet chanteren', zo zegt hij tegen een landelijke ochtendkrant.

"Het begon allemaal toen Albert meldde dat ik een mislukte facelift had gehad. Ik zou bont en blauw zien en ik zou er bewust voor hebben gekozen buiten beeld te blijven. Ik was ontdaan, want ik ben juist een open boek. Hoe vaak ben ik al niet op tv geweest, zelfs met mijn haarimplantaties. Dus ik stuur Albert nog een sms'je, met de mededeling dat ik géén facelift heb gehad. Wat schetst mijn verbazing? Albert vertelt de dag erna doodleuk dat ik met een muts en sjaal door het dorp loop en dat er dus toch echt van alles mis met me is."