×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling ‘rilt’ van Stacey Rookhuizen

24.04.2013 -

Gerard Joling is niet te spreken over het programma The Next Pop Talent. ’Ik vind het echt niks’, aldus de zanger.


‘Glennis Grace is een fantastisch talent, maar in de jury? Ik had daar nog even mee gewacht, met haar twee hits. En zo’n Ruud de Wild en Stacey Rookhuizen. Ik ril er gewoon van. Er zit totaal geen chemie in het programma, niet in de jury en zeker ook niet in de presentatie van Yes-R en Do. Dat moeten ze echt totaal anders gaan doen’, vertelt Gerard Joling deze week in een uitgebreid interview in Weekend.

De komende maanden worden overigens druk voor de zanger. Zo komt zijn nieuwe album Ik Ook Van Jou volgende week uit. 'Het is een echte Joling plaat geworden' zegt de zanger. Gerard maakt zich ook weer klaar voor het jaarlijkse meezingfestijn van De Toppers in de Amsterdam ArenA. Er wordt al druk nagedacht over de entree van de Toppers. ’Ik wil niet meer op zo’n carnavalskar binnenkomen, dat hebben de mensen, en ikzelf ook, nu wel gezien. Een vliegend tapijt is bijna niet mogelijk heb ik al gehoord, maar misschien komen we wel op een paar kamelen. De kleding is hysterisch, het wordt een enige show.’