×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling openhartig over Gordon

Gerard Joling openhartig over Gordon
3.05.2018 -

In de nieuwste Playboy doet Gerard Joling een boekje open over Gordon. En in dat interview houdt hij zich totaal niet in: 'Ik voel medelijden voor die man'. Maar, een samenwerking sluit hij toch niet helemaal uit...


Geer vertelt in het blad dat hij Gordon sinds de lancering van zijn boek niet meer gesproken of gezien heeft. Hoewel Geer behoorlijk door het slijk wordt gehaald, voelt hij zich niet geroepen om hetzelfde terug te doen bij zijn ex-collega: 'Ik weet dingen van hem, als ik dat opschrijf, dan gaat de wereld pas echt met de oren klapperen. Maar dat doe ik niet. Dat zijn bepaalde codes waar je je aan houdt'.

Kwaad over de uitspraken die Goor in zijn biografie doet, is Gerard ook niet: 'Ik voel eerder medelijden naar hem toe. Ik weet van mezelf dat ik een goed mens ben. Ik heb het hart op de goede plaats en als mensen mij nodig hebben dan ben ik er voor ze. Gordon is een ongelooflijk narcistische jongen die al zijn slechte eigenschappen op mij projecteert. Ik vind het verbijsterend, echt verbijsterend. Nog steeds'.

Maar, ondanks dat hij zegt geen boekje open te doen over de zanger, kan Geer het toch niet laten om in ieder geval één sneer aan zijn voormalig collega te geven: 'Hij weet niet wat hij met zijn centen moet doen, dus snuift hij het lekker op, legt stapels briefgeld op de piano en gaat gek doen met vriendjes. Want hij koopt al zijn vriendjes'.

Ondanks alles sluit hij een nieuw programma met Goor niet compleet uit: 'Ik ben gevraagd om deze zomer samen met hem weer een programma te gaan doen. Daar lopen mijn twijfels nu enorm over op. Als je diep in mijn hart kijkt, doe ik het liever niet. Ik heb geen zin om nog eens met die man samen te werken'. En laten we maar hopen dat hij zich daaraan houdt want Geer zei eerder al eens dat zijn moeder het niet zou trekken wanneer die twee weer gaan samenwerken. Wordt vervolgd…

Het hele interview is te lezen in de Playboy die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Foto: Reni van Maren