Gerard Joling maakt zich zorgen

Gerard Joling maakt zich grote zorgen over de start van zijn nieuwe programma met Gordon, die knieproblemen heeft. "Ik vraag me af of dit seizoen van Geer en Goor er nog wel gaat komen", zegt de zanger.

Gordon viel tijdens de opnames van Geer & Goor, waarheen, waarvoor in Turkije en volgens de krant is zijn meniscus kapot en verschoven. Gerard noemt het een verschrikkelijke toestand. "Het hele opnameschema ligt hierdoor op zijn gat. Want Gordon moet herstellen, maar hoe lang dat precies gaat duren, is afwachten."

Gerard wilde al een rolstoel voor Goor regelen om hem de rest van de opnames te duwen. "Maar nu blijkt het allemaal veel erger te zijn dan gedacht", zegt Joling in De Telegraaf. "We zouden vandaag naar Parijs gaan, maar ik heb inmiddels begrepen dat het afwachten is of we komend weekeinde wel kunnen draaien."

Terwijl Geer in paniek dreigt te raken, omdat alle agenda's volgens hem propvol zitten, probeert Goor de gemoederen wat te bedaren. "Gelukkig is de operatie goed gegaan en mocht ik meteen daarna al naar huis om te herstellen. Zodra ik weer op de been ben, ga ik naar Parijs, hoor. Deze bikkel gaat gewoon door!"