×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling is zich rotgeschrokken

18.10.2017 -

Gerard Joling heeft een flinke smak gemaakt. De zanger loopt moeilijk en legt uit wat er gebeurt is in een video op zijn Instagram.


‘Ik loop momenteel heel slecht want ik ben van de trap gevallen. En dan zou je denken, 'lekker belangrijk', maar ik ben toch heel lelijk gevallen', legt de zanger uit.

'Ik heb een hele grote plek op mijn hoofd, mijn ellebogen zijn beiden open en helemaal blauw en dan heb ik vlak onder mijn billen nog een plek die ik je niet laat zien maar geloof me, dat is ongekend. Mijn knie zit helemaal vol met vocht, het is een drama’, aldus Geer.

De zanger gleed uit over een berg sokken op de trap: ‘Het is mijn eigen schuld maar blij ben ik er niet mee in ieder geval', besluit hij terwijl hij weghinkt uit beeld. 

 

WAAROM val ik nou weer van de trap. Auw! #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op