Gerard Joling

Gerard Joling drijft de spot met boze Gordon

Gerard Joling lijkt niet onder de indruk te zijn van de vervolgstappen van Gordon, die woedend was over de kritiek op zijn nieuwe hondje Toto en liet weten een advocaat in de arm te nemen. Op Instagram is te zien hoe Gerard er een grapje van maakt.

‘Twee advocaten in de hand’, grapt Gerard onder een foto op Instagram waarop hij twee flessen advocaat vasthoudt. De meeste volgers kunnen er wel om lachen maar anderen noemen het ‘kleutergedrag’. ‘Doe eens lief Geer! Ben je hiervoor zo oud geworden? Dit is 0,0 niveau had ik niet van je verwacht’, laat een volger weten. Een ander schrijft: ‘Als men niks aardigs kan zeggen dan is het toch chiquer om je mond te houden’

Schermafbeelding 2021 02 01 Om 14.45.43

Gordon kreeg de afgelopen dagen flinke kritiek omdat Franse bulldogs, het ras van Toto, vaak gezondheidsklachten hebben. Gerard zei vrijdag dat zijn voormalige televisiepartner vaker honden had, maar daar toen geen tijd voor had en dus misschien beter geen huisdier had kunnen nemen. Gordon reageerde boos op Instagram en sprak over ‘de zoveelste dolksteek’ in zijn rug. Gerard zei zaterdagavond in RTL Boulevard dat de boze reactie van Gordon misschien kwam doordat hij weer aan de drank en drugs zat, iets wat helemaal in het verkeerde keelgat van Gordon schoot.