Gerard Joling baalt van zusjes Maywood

Het was begin augustus groot nieuws. Gerard Joling bracht de zusjes Maywood weer bij elkaar voor zijn Lekker-concerten. Maar de zussen hebben het alweer met elkaar aan de stok. "Als dit zo doorgaat, trek ik zelf de stekker uit hun optreden."

Alice en Caren hadden elkaar achttien jaar gezien noch gesproken toen Gerard Joling met een verzoeningspoging op de proppen kwam. Maar het is vooral Alice die moeilijk lijkt te doen, vertelt een productiemedewerker van Joling aan een ochtendkrant. "Alice stelt allerlei eisen terwijl het niet eens haar show is. Bovendien doet ze erg lelijk tegen haar zus Caren. Met dat gedrag bezorgt ze Gerard en zijn medewerkers grijze haren."

"Alice loopt de hele dag haar zus af te kammen. 'Je moet dit, je moet dat, je kan beter zus of zo', het is echt niet gezellig en erg cru voor Caren", vervolgt de bron. "Daarbij dreigt Alice de gehele tijd dat ze toch maar van de Lekker-concerten afziet. Dat is toch ongelooflijk? Alsof Joling niet zomaar in hun plaats een ander neer kan zetten. Volgens mij heeft Alice niet in de gaten wat ze eigenlijk allemaal op het spel zet."

Gerard zelf is dan ook bepaald niet blij met de ontwikkelingen. "Ik weet dat een van mijn medewerkers geregeld met rode vlekken in de hals loopt om de boel in goede banen te leiden. Dat irriteert me. Ik hoop er maar het beste van. Want ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat het zo vlak voor de optredens aan alle kanten misloopt. Zonde van alle inspanningen en goede bedoelingen, toch?"