Gerard en Gordon zwijgen over ruzie

Het mag dan rommelen tussen Gerard Joling en Gordon, de afgelopen dagen is het duo toch naar Lourdes gegaan om met een groep ouderen het RTL-programma Waarheen, Waarvoor op te nemen. Volgens Gerard is er in het Franse bedevaartsoord niet gesproken over hun meningsverschillen. "Het ging, vond ik, om hen (de ouderen) en nou eens niet om onszelf", aldus de zanger.

"Het was wel weer lachen, gieren, brullen hoor, met Gordon, dus het ging prima. We hebben er maar geen woorden meer aan vuilgemaakt na alles wat er de afgelopen tijd allemaal al over is gezegd. Die oudjes met wie we daar waren, hadden er ook geen boodschap aan", vervolgt Joling in De Telegraaf.

Geer en Goor kregen het met elkaar aan de stok nadat Gordons online alter ego, stripfiguur Goor, in Goor Draait Door – op Gordons website – onthullingen deed die slecht vielen bij Toppers Joling, Jeroen van der Boom en René Froger. 'Goor' sprak onder meer over de gages van de artiesten en of die nu klopten of niet, in artiestenland is daarover praten 'not done'. Gerard reageerde erop als door een adder gebeten. "Gordon stop hiermee, want anders weet ik niet hoe we Waarheen, Waarvoor moeten realiseren", zei hij. Gordon nam vervolgens in een persverklaring afstand van het stripfiguur.