×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom weer genomineerd voor Radioring

16.01.2018 -

Gerard Ekdom maakt opnieuw kans op de Gouden RadioRing. Zijn ochtendshow op NPO Radio 2, Ekdom In De Ochtend, is net als vorig jaar genomineerd voor de publieksprijs. Voor Ekdom is het al de zevende keer dat hij genomineerd is voor de RadioRing.


Ekdom in de ochtend neemt het op tegen vier eerder bekendgemaakte kanshebbers. Dat zijn De Staat Van Stasse van Stefan Stasse (NPO Radio 2), Somertijd met Rob van Someren (Radio 10), het 3FM-nachtprogramma Kaj met dj Kaj van der Ree en de ochtendshow van Qmusic met Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia. Met Ekdom erbij is het rijtje genomineerden compleet.

Voor Ekdom is het al de zevende nominatie voor de RadioRing. Driemaal gebeurde dat met Ekstra Weekend in 2009, 2010 en 2011, eenmaal met Arbeidsvitaminen (2010) en in 2012 met Effe Ekdom. In 2011 en 2012 won Ekdom de ring.

De Gouden RadioRing wordt op 25 januari uitgereikt op het RadioGala van het Jaar in Hilversum. Dan wordt ook de Zilveren RadioSter voor de radioman en radiovrouw van het jaar uitgereikt.