×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom viert verjaardag op de radio

26.03.2018 -

Gerard Ekdom heeft zijn veertigste verjaardag maandagochtend gevierd met zijn luisteraars. De NPO Radio 2-dj verzorgde een speciale uitzending van zijn ochtendshow vanuit de bar van BNN-VARA.


Ekdom werd al voor de uitzending verrast. Collega-dj Frank van 't Hof had een limousine geregeld waarmee de veertiger naar de studio werd gebracht. Daarnaast had zijn team een heel bijzonder cadeau voor het feestvarken geregeld: 'Mijn eigen glossy! En er is slechts één exemplaar…!', schrijft hij bij een foto waarop de dj samen te zien is met zijn eigen tijdschrift.

Voor zijn show had Ekdom veertig luisteraars van veertig jaar uitgenodigd om het feest mee te vieren. 'Gedeelde smart is halve smart. Dan kun je met elkaar overleggen hoe het allemaal gaat', zei het feestvarken. 'Het is een soort therapie'.

Ook Kensington was van de partij. De band speelde live tijdens de verjaardagsuitzending.