×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom klaar met Twitter

Gerard Ekdom klaar met Twitter
4.06.2019 -

Radio 10-dj Gerard Ekdom lijkt klaar te zijn met Twitter. De diskjockey plaatste al bijna drie weken geen eigen berichten meer op het sociale medium. Maandagavond legde hij aan een volger uit waarom.


Volger @PM_Glasbergen merkte op dat Ekdom erg afwezig was op Twitter de laatste tijd. De dj beantwoordde de opmerking met: ‘Tja… ben het zure azijn gezeik hier beetje zat. Dus ik duik onder. Stort mij volledig op Insta!’

De laatste ‘gewone’ Tweet van Ekdom ging over de winst van Duncan Laurence bij het Eurovisiesongfestival. Hij meldde bijvoorbeeld niets over de première van de film Rocketman, waar hij later die week wel heen ging.

De dj reageert sporadisch nog wel op vragen of opmerkingen van luisteraars en fans. Overigens verwijderde Ekdom maandagavond het bericht over het ‘zure azijn gezeik’ weer.