×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Butler zamelt geld in voor ramp Malibu

Gerard Butler zamelt geld in voor ramp Malibu
18.11.2018 -

Gerard Butler is begonnen aan een geldinzameling voor de wederopbouw van verwoeste huizen na de aanhoudende bosbranden in de staat Californië. De acteur, wiens huis deels is vernield door de branden, haalde dit weekend met een benefietdiner meer dan 2 miljoen dollar op voor het heropbouwen van huizen.


Voor het inzamelingsdiner nodigde hij andere sterren uit, onder wie Jamie Foxx, Sean Penn, Cindy Crawford en Robin Thicke. Thicke is zelf zijn huis kwijtgeraakt door de branden.

Het diner werd vrijdagavond gehouden bij de vriendin van Butler, actrice Morgan Brown. Tijdens de avond speelde singer-songwriter Van Morrison zijn hit Brown Eyed Girl met Jamie Foxx als tweede stem.

De brandweermannen die het vuur helpen blussen werden uitgebreid bedankt. De bosbranden zijn de dodelijkste ooit in Californië, en het dodental stijgt nog steeds. Op dit moment zijn er 76 mensen om het leven gekomen. Meer dan duizend mensen zijn nog steeds vermist.