×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gerard Butler in het ziekenhuis’

‘Gerard Butler in het ziekenhuis’
29.11.2018 -

Gerard Butler is naar verluidt opgenomen in een ziekenhuis in de Dominicaanse Republiek. De 49-jarige Schotse acteur zou na 72 uur vol "vreselijke buikpijn" zijn toevlucht hebben gezocht tot een privékliniek in de hoofdstad Santo Domingo.


Waarschijnlijk loopt het met een sisser af: Butler zou last hebben van diverticulitis, een ontsteking in de dikke darm die vanzelf overgaat. Eerder werd gevreesd voor een blindedarmontsteking, zo meldt onder andere de Dominicaanse website graficas.com. De acteur zou het ziekenhuis spoedig mogen verlaten.

Butler is al een tijdje op reis, eerder deze maand vertrok hij naar Haïti. Daar bezocht hij kinderen die gesteund worden door het Schotse goede doel Mary's Meals, dat schoolkinderen in arme gebieden voorziet van eten.