×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Butler adopteert schattig hondje

23.11.2017 -

Een zwerfhondje uit Bulgarije heeft een heel fijn nieuw baasje gevonden. Gerard Butler verloor zijn hart aan het dier toen hij voor opnames van de film Angel Has Fallen in Bulgarije was.


De 48-jarige acteur plaatste een foto op Instagram, met daarbij de tekst: 'Ik ben dankbaar dat dit lieve hondje in mijn leven is verschenen, ik ben stapelgek op haar'.

 

Thankful for a new wee doggie in my life. She was a stray while I was filming up a mountain in Bulgaria. Stole my heart.

Een bericht gedeeld door Gerard Butler (@gerardbutler) op

De Schot lag onlangs nog in het ziekenhuis, na een motorongeluk. Een paar weken later verscheen hij weer op de rode loper bij de première van zijn film Geostorm. 'Het was behoorlijk pijnlijk allemaal, maar het heeft me ook doen realiseren hoe waardevol en breekbaar het leven is', zei hij daarover.