Georgina Verbaan vindt kleding van vriend Jort Kelder lelijk

Georgina Verbaan is niet bepaald te spreken over de kledingstijl van haar liefje Jort Kelder. "Hij heeft een roze broek die mij zo irriteert dat ik dat ding probeer te vetoën en zeg: het is toch geen Pasen?", aldus de actrice in een interview met het AD. "Hij draagt ook een gele, in rib, met lelijke bretels! Kun je je iets lelijkers voorstellen?"  

Haar pogingen om hem in kleding te hijsen naar haar eigen smaak, lopen veelal op niets uit.  “Hij haalt zijn schouders op en blijft er gewoon in rondlopen”, vertelt de voormalig GTST-ster.  “Zijn smaak staat zo ver van mij af, het is onbegonnen werk om er opmerkingen over te maken. Hij is niet meer te redden.”

Jort en Georgina zijn al sinds 2003 bij elkaar en voeren daarmee al vijf jaar de lijst van Nederlands minst voor de hand liggende koppel aan. Sinds Jort niet meer werkzaam is als hoofdredacteur bij het zakenblad Quote wordt hij vaak uitgenodigd voor televisieprogramma’s en om de zoveel tijd worden Jort en Georgina zelf als stel te gast gevraagd. “Ze vragen Jort en mij tegenwoordig vaak samen”, legt Verbaan uit. “Dat doen we bewust niet. Hallo: voor je het weet ben je Bassie en Adriaan. Of nog erger: Hepie en Hepie. Nee, ik wil verder met acteren.”

Nadat het een poos stil is geweest rondom de actrice op het gebied van films, maakt Georgina dit jaar dan eindelijk weer haar comeback op het witte doek.

Momenteel is zij te zien in de romantische komedie Alibi van Johan Nijenhuis, die vanaf valentijnsdag in de bioscopen draait. klik hier voor het filmpje van de première van Alibi.