Georgina Verbaan moeder van geadopteerd kind?

Georgina Verbaan denkt erover om in de toekomst een kindje te adopteren. In het tijdschrift Grazia zegt de dierenvriendin van Jort Kelder hierover "We willen adopteren, dat heb ik altijd al gewild."

Georgina vertelt geregeld na te denken over adoptie. “Ik hoef niet zo nodig zelf te baren. Ik heb die nestdrang niet, dat een kind per se uit mijn buik moet komen”, aldus Verbaan.

Terwijl de actrice, die op een blauwe maandag zangeres was, het moederschap helemaal ziet zitten, laat een huwelijk voorlopig nog even op zich wachten. “Ik vind het zonde van het geld en Jort voelt er weinig voor om tegenover een volstrekt onbekende ambtenaar van de burgerlijke stand zijn jawoord te moeten stamelen,” zegt ze hierover. Een trouwerij laat voorlopig dus nog even op zich wachten.

Georgina en haar vijftien jaar oudere speelbal, Jort, maakten voor het eerst kennis vier jaar geleden tijdens de befaamde Quote Challenge race, de rest is geschiedenis. Het stel is op zijn minst opvallend te noemen, echter ondanks hun verschillen houdt het duo het al een aanzienlijke periode met elkaar uit. “We zijn zo verschillend, maar dat is ook wel weer grappig.”

En lachen is het zeg! Hoogwater wortelbroeken gecombineerd met bretels zijn inderdaad hilarisch Georgina.