Georgina Verbaan geen liegebeest

Georgina Verbaan vindt een leugentje om bestwil wel kunnen maar keihard liegen ligt niet in haar aard. “Ik vind het zelf nogal een gedoe om heel erg te liegen”, vertelt de actrice aan Weekend. ”Maar die leugentjes om bestwil gaan heel snel, die doe je zonder dat je er erg in hebt.”

Georgina speelt in de film Alibi, die maandag in première ging in bioscoop Tuschinski in Amsterdam. Het verhaal gaat over Youssef (Achmed Akkabi), die bij een bureau werkt dat handelt in alibi’s. Hij wordt verliefd op Andrea (Georgina Verbaan), een meisje dat totaal niet tegen liegen kan. En dat gaat natuurlijk niet goed, een liegebeest met een goudeerlijk meisje….

De première van Alibi was een groots spektakel. Regisseur Johan Nijenhuis werd per ambulance voorgereden bij het Amsterdamse filmtheater. Liggend op een brancard werd hij de rode loper opgeduwd. Ook het dj team The Partysquad, die de muziek in de film heeft verzorgd kwam op spectaculaire wijze aan bij de bioscoop. De hip hoppers stonden op een zwart glimmende hummer en gaven een aardig showtje weg.

Behalve Georgina Verbaan en Yussef Akkabi spelen Isa Hoes, Frederik Brom en Egbert-Jan Weber een rol in de film. Alibi draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Weekend was bij de première, klik hier voor het filmpje!