×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Georgina Verbaan en vriend uit elkaar

Georgina Verbaan en vriend uit elkaar
9.03.2018 -

Georgina Verbaan en Bram van Leeuwen zijn uit elkaar. De twee hebben hun relatie in goed overleg beëindigd, aldus het management.


Het stel blijft liefdevol betrokken in elkaars leven, staat in de verklaring te lezen. De actrice was sinds 2016 samen met Bram.

De twee waren meteen dolverliefd op elkaar. 'Het is de allermooiste vrouw van de hele wereld', sprak Bram eerder liefdevol over de actrice. De twee hebben elkaar leren kennen in een club in Amsterdam: 'Het was meteen liefde op het eerste gezicht. We hadden niet afgesproken, het was puur toeval dat ik haar daar tegenkwam'.

Georgina had eerder al relaties met Ralph Nauta, Tim Immers, Jort Kelder en Rob van de Wouw. Met Rob heeft ze een dochtertje, Odilia.

Georgina en haar ex-vriend Bram van Leeuwen (Foto: Reni van Maren)