×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Georgina Verbaan en Martijn Fischer onthullen Gouden Tegels

25.09.2016 -

Georgina Verbaan en Martijn Fischer hebben zondag hun Gouden Tegels op de zogenoemde Walk of Fame in Utrecht onthuld. Dat gebeurde onder toeziend oog van de toegestroomde pers.


Traditiegetrouw worden de winnaars van de Gouden Kalf voor Beste acteur en Beste actrice geëerd met een tegel op de 'filmboulevard' in de Vinkenburgstraat. Vorig jaar gingen Martijn en Georgina er met de prijzen vandoor. Martijn pakte de Kalf voor zijn vertolking van André Hazes in Bloed, zweet en tranen en Georgina mocht de prijs mee naar huis nemen voor haar aandeel in De surprise.

De acteur en actrice zijn de 38e en 39e met een eigen tegel op de stoep van het hoofdkantoor van het Nederlands Film Festival. De eerste Gouden Tegels werden gelegd in 2000.