Georgina Verbaan en Jort Kelder hebben een ‘open’ relatie

Nadat onlangs een filmpje uitlekte waarop Georgina Verbaan tongend werd gespot met haar Noorderlicht -collega Pieter van der Wielen, dacht heel Nederland dat het gedaan was met het lukrake duo Jort en Georgina. Niets blijkt echter minder waar. Vrienden van het stel beweren dat zij “een heel open relatie hebben, waarin dit soort dingen gewoon kunnen.”

Jort en Georgina blijken al jaren een vrije relatie te hebben, waarin alles mogelijk is. Zo ook rond rotzooien met je collega blijkbaar. De actrice vermaakt zich nog steeds opperbest met haar snoepje van de week, Pieter, en is afgelopen week meerdere keren met hem in het uitgaansleven betrapt. Wel slaapt Sjors nog gewoon thuis in Nigtevegt. Gezien de relatie van de actrice met Jort is dit niet zo gek…..maar lekker gek. Zo’n gevaar vormt derde van der Wielen nou ook weer niet voor Jort, want de geruchten gaan dat Pieter eigenlijk homo is. Georgina en haar collega worden dan ook veelvuldig samen in homo bars gespot waar ze hun tongen op elkaar loslaten.

Of deze openbare vorm van vreemdgaan nou een ‘wetenschappelijk experiment’ was voor het programma Noorderlicht wilde Verbaan, die gister in de Wereld draait door verscheen, niet verklappen. Ook wilde ze niet vertellen of zij en Jort nog een koppeltje zijn of dat dit incidentje hun vrije relatie toch de das om heeft gedaan. Wel kletste de overspelige dame honderduit over haar nieuwe serie ’t Schaep met de vijf Pooten , waarin ze weer te zien zal zijn. Benieuwd waarin de actrice nog meer te zien zal zijn de komende tijd. What’s next? Een sekstape op internet met Jort, Pieter en Georgina als ‘wetenschappelijk experiment’?