×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Georgina boos op Coen en Sander

Georgina boos op Coen en Sander
19.04.2016 -

Een gesprekje tussen Coen en Sander en Georgina Verbaan op Radio 538 zorgde voor een boze Georgina. De reden daarvan waren haar borsten.


Coen en Sander wilden Georgina graag spreken over de naaktfoto’s die van haar zijn gemaakt. Coen begon tijdens dat gesprek over de tijd dat ze eerder bloot poseerde voor een ander blad. ‘Veel mensen vroegen zich af of jij een borstvergroting had ondergaan. Toen zei jij van niet, is dat nog steeds zo?’ vroeg hij. Georgina antwoordde dat ze dat een belachelijke vraag vond. ‘Ik wil het daar niet meer over hebben, ik vind dat zo stom. Waarom moeten vrouwen zich verantwoorden voor hun tieten? Je kunt er toch naar kijken? Ik vind dat echt belachelijk. Ik ga daar niet eens op in. En ik vind het ook een raar gesprek.’