×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Michael-tribute op losse schroeven

23.04.2017 -

Het is nog maar helemaal de vraag of het grote tributeconcert dat voor George Michael wordt georganiseerd, kan doorgaan. De familie van de overleden ster heeft nog geen toestemming gegeven.


Goede vriendin en tv-presentatrice Esther Rantzen bereidt een eerbetoon aan de zanger voor, waarbij ook muziekgrootheden als Simon Cowell en Bob Geldof betrokken zijn. Het evenement zou in oktober in de Royal Albert Hall in Londen moeten plaatshebben.

Mirror meldt dat Rantzen nog geen toestemming heeft van de nabestaanden om de overleden zanger te eren met een groot concert.

Een gesprek met de nabestaanden staat voor donderdag gepland. Een bron schat de kans op toestemming van de familie op ongeveer 50 procent. "Alles hangt van dat overleg af. Als de familie niet akkoord is, kan het niet doorgaan."

De hitzanger werd op eerste kerstdag dood aangetroffen in zijn woning. Hij overleed op 53-jarige leeftijd na hart- en leverfalen.