George Michael sluit zich op in huis

Het gaat niet goed met George Michael. De 51-jarige zanger leeft als een kluizenaar en is al maanden niet buiten geweest.

George Michael heeft de afgelopen jaren heel wat tegenslag te verwerken gekregen. Hij had een paar auto-ongelukken en de nodige gezondheidsproblemen. Verder zag hij een paar jaar geleden zijn al 15 jaar durende relatie met Kenny Goss eindigen. De zanger kan daar niet mee omgaan, aldus een goede kennis van de zanger in de Britse krant Mirror.

"Hij is al in geen maanden naar buiten geweest", vertelt de bron aan de Britse krant Mirror. "George schaamt zich voor de littekens die hij door de ongelukken heeft opgelopen en hij is zwaar geworden. Hij kijkt de hele dag dvd's, laat zijn personeel eten bestellen en schrijft muziek waar nooit iemand naar zal luisteren. Diverse artiesten willen met hem werken, maar hij heeft geen zin. Een heel zorgwekkende situatie."

Het begon mis te gaan toen Kenny bij hem weg ging. "Die sleepte hem altijd overal mee naartoe, maar nu wil hij nergens meer heen."

George mocht altijd heel graag twitteren, maar ook daar is hij sinds eind juni mee gestopt.

Het album Symhonica had George’s grote comeback moeten worden. “George wilde echt niet op pad om de cd te promoten", aldus de bron. De plaat werd dan ook een enorme flop. "En vanaf dat moment reageert George nergens meer op."