George Clooney wil toch nog trouwen

George Clooney zei ooit dat hij nooit meer wil trouwen, maar het lijkt erop dat hij van gedachten is veranderd. De 52-jarige womanizer is van plan zijn vriendin Amal Alamuddin ten huwelijk te vragen.

''George is dolverliefd op Amal'', onthult een insider aan Daily Star. ''Zij is anders dan alle andere vrouwen met wie hij eerder samen was. Ze is onafhankelijk, intelligent, heeft haar eigen geld, is heel erg succesvol en ziet er ook nog eens prachtig uit.''

Clooney is sinds oktober samen met de 36-jarige Amal en hij heeft haar ouders al ontmoet. ''Toen hij werd voorgesteld aan haar moeder Baria en haar vader Ramzi maakte hij duidelijk dat zijn bedoelingen oprecht waren en dat hij met haar wil trouwen.'' George zou zelfs bereid zijn om voor Amal naar Londen te verhuizen.

De acteur was eerder getrouwd met actrice Talia Balsam, maar dit vierjarige huwelijk strandde in 1993. Sindsdien heeft Clooney een relatie gehad met onder anderen model Lisa Snowdon en actrices Elisabetta Canalis en Stacy ­Keibler.