George Clooney met vriendin op safari

George Clooney heeft zijn laatste verovering, de Britse advocate Amal Alamuddin, meegenomen op safari in Tanzania. Het Amerikaanse blad People wist de hand te leggen op enkele foto’s waarop de twee bijzonder intiem met elkaar lijken tijdens een trip door een wildreservaat.

Op de foto’s zijn de twee te zien in safari-outfits, compleet met camera’s en verrekijkers en heeft George zijn arm liefdevol over haar schouder geslagen. Een andere afbeelding laat het nieuwe stel zien terwijl het met de plaatselijke bevolking poseert.

De geruchten over een romance tussen de 52-jarige acteur en de juriste kwamen sinds afgelopen oktober los toen de twee samen werden gespot in een restaurant. Alamuddin was in februari vervolgens ook zijn date tijdens een voorpremière van The Monuments Men in het Witte Huis.

De vorige relatie van Clooney, met Stacey Keibler, eindigde afgelopen juli. Laatstgenoemde zou de relatie hebben verbroken omdat de acteur zich niet wilde settelen. Keibler stapte overigens eerder deze maand in het huwelijk met Jared Pobre en zou ondertussen ook al in verwachting zijn.