×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney blijft thuis voor baby’s

30.05.2017 -

George en Amal Clooney wachten thuis op de komst van hun baby's. De acteur sloeg dit weekend een ceremonie over van een humanitaire instelling waarvan hij juryvoorzitter is.


De awarduitreiking vond plaats in Armenië, en George sprak het publiek toe in een videoboodschap. Daar grapte hij in dat hij het niet in zijn hoofd moet halen om nog op reis te gaan zo vlak voor de geboorte van zijn kinderen. 'Ik was er graag bij geweest, maar als ik was gekomen en mijn vrouw had een tweeling gekregen terwijl ik daar was, had ik nooit meer naar huis gemogen.'

Vorig jaar reikte George de Aurora Prize for Awakening Humanity nog zelf uit. De acteur richtte in de afgelopen jaren twee humanitaire organisaties op. Zijn vrouw Amal is een prominente mensenrechtenadvocaat.