Placeholder

George Bush sr. draagt Bill Clinton-sokken tijdens bezoek

De 41e president van de Verenigde Staten, George H.W. Bush (94), had vooraf rekening gehouden met het bezoek van zijn goede vriend Bill Clinton (71). De 'oude' Bush had speciaal voor hem een paar sokken aangetrokken met daarop de beeltenis van Clinton, president nummer 42. Via Twitter liet Bush sr. zijn sokken zien, met daarbij een breed lachende Clinton.

'Hoog bezoek vandaag van een dierbare vriend! En nu ook een bestseller auteur. Gelukkig had ik een schoon gewassen paar sokken van hem aan om deze gelegenheid nog meer kleur te geven!', aldus '41'.

Bill was niet de enige belangrijke bezoeker; Bush sr. tweette ook over zijn nieuwste familielid Sully: een blonde labrador die speciaal getraind is om Amerikaanse veteranen te ondersteunen en begeleiden. De viervoeter ligt op de foto braaf aan de voeten van beide voormalige presidenten. Zijn nieuwe baasje is dolgelukkig en schrijft: 'Ik ben enorm dankbaar voor Sully en de organisatie American VetDogs, voor alles wat zij voor onze veteranen doen.'

Sinds het overlijden van Barbara Bush in april, heeft Bush sr. aardig gekwakkeld met zijn gezondheid en is hij meerdere malen opgenomen. Tot nu toe is de oud-president keer op keer uit het ziekenhuis ontslagen en kwam hij er elke keer bovenop. 'Hij reageert goed op de behandelingen en boekt steeds vooruitgang. Als er nieuws is rondom zijn gezondheid, dan melden we dat,' aldus zijn arts.