×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geneviève en Nicky weer samen?

Geneviève en Nicky weer samen?
30.01.2018 -

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Vorige week werd bekend dat de rondborstige Geneviève gebroken heeft met haar nieuwe vriend Alex Maas. En deze week wordt zij samen in een restaurant gespot met Nicky Zouwer, haar ex vriend.


De twee doen ook niet veel moeite om er een geheim van te maken dat zij elkaar weer (nog?) zien. Wat misschien toch een beetje een aparte keuze is, gezien zij elkaar eerder compleet de tent uit hebben gevochten. Om nog maar te zwijgen over welke termen er in de media gegooid werden. 

De volgers van beide kanalen zijn behoorlijk aan het speculeren. Want zijn de twee, die samen zoontje Nathan hebben, weer samen?