Geld trouwfoto naar goed doel

Het geld dat Brad Pitt en Angelina Jolie hebben verdiend met het verkopen van hun trouwfoto's gaat naar een goed doel. Dat vertelt een bron aan RadarOnline. "Brad en Angelina wisten dat het er veel interesse zou zijn in hun trouwfoto's, ze hebben besloten het geld weg te geven", aldus de ingewijde die zegt dat de twee dit al veel vaker hebben gedaan.

Brad en Angelina hebben volgens de website 5 miljoen dollar gekregen voor de plaatjes. Deze hebben ze verkocht aan zowel Hello! als aan People, van beide bladen kregen ze 2,5 miljoen dollar. "Het was belangrijk voor ons dat het een ontspannen gezellige dag zou worden", aldus het stel tegenover Hello!. "Het was een hele speciale dag om zo met onze kinderen te delen."

Het acteurskoppel gaf op 23 augustus elkaar tijdens een geheime ceremonie het jawoord in Frankrijk. Eerder gaven de twee sterren al geld dat ze hadden gekregen voor de eerste foto's van hun dochter Shiloh aan het goede doel. Ook de opbrengst van de plaatjes van hun tweeling Vivienne en Knox doneerden de twee.