Geert Hoes woedend

Geert Hoes is even helemaal klaar met De Telegraaf. De krant meldde dat het appartement van Geert op een executieveiling wordt verkocht. ’Mijn huis is al lang verkocht,’ aldus Geert, die de journalisten van de krant sensatiezoekers noemt.

’Wanneer gaat de Telegraaf eens leren feiten te checken? De journalist die geschreven heeft dat mijn huis op een veiling verkocht wordt, is van een erg hoog niveau zo te zien, pffff,’ verzucht Geert op Facebook. ’Beste Telegraaf, check je bronnen eens goed, sensatiezoekers! Mijn huis is al verkocht…jullie hadden ook gewoon kunnen bellen in plaats van mensen op deze manier in het nieuws te brengen!!! Begrijpen jullie wel wat dit soort dingen met mensen doen? Heb eens respect voor mensen, hun gezin etc. Kennelijk zitten jullie verlegen om sensatiezoekertjesnieuws!!!! Echt ongelooflijk!!!!!
De krant had gemeld dat het huis van geert in Boxtel zou worden verkocht op een executieveiling omdat de acteur zijn maandlasten niet meer kon betalen. Niets van waar dus, aldus Geert.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen