Geer en Goor vechten om jonge danser

Gay Pride is zo langzamerhand ook het feest van bekend Nederland geworden. TV-sterren, zangers, zangeressen en politici nemen maar wat graag deel aan de jaarlijkse botenparade over de Amsterdamse Prinsengracht. Dat levert vele bijzondere foto’s op. Verder leken Geer en Goor, die samen op de 50plus-boot zaten, hun zinnen te hebben gezet op dezelfde jongeman…

Gay Pride mag dan oorspronkelijk een feest voor homo’s en lesbiennes zijn geweest, inmiddels lijkt zo’n beetje heel Nederland het mee te vieren. Dat is niet verwonderlijk, want juist dit feestweekend in Amsterdam verbroedert meer dan welk ander feest ook. Jong en oud, alle geaardheden en zelfs alle geloven leken op de Amsterdamse Prinsengracht te verbroederen. 

Gordon en Gerard Joling voeren mee op de boot van Coming Oud, die bedoeld was voor homoseksuele vijftigplussers. De twee zangers waren de gastheren, maar hadden maar weinig oog voor hun medevaarders. Ze leken zich vooral te interesseren voor de schaars geklede dansers op het schip. Naarmate de tocht vorderde, scheen zowel Gordon als Gerard zijn oog te hebben laten vallen op Davey, één van de strippers van de Dutch Dreamboys. Davey liet zich eerst uitgebreid betasten door Gerard, waarna ook Gordon zijn kans kreeg. 

Lees het hele verhaal deze week in Weekend