×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer en Goor nooit meer samen?

2.03.2018 -

De kans dat Gerard Joling ooit nog samen wil werken met Gordon is klein. De zanger is zo verbolgen over de dingen die Gordon in zijn boek over hem zegt, dat hij denkt dat samenwerken in de toekomst lastig gaat worden. Al is het alleen maar omdat het van zijn moeder niet meer mag.


Gerard vertelde vrijdagavond aan Eva Jinek dat zijn moeder in shock is over de dingen die Gordon over hem geroepen heeft. 'Als je nog met deze man omgaat of iets gaat doen hoef je hier voorlopig niet te komen,' zou Jannie Joling tegen haar zoon hebben gezegd. Gerard denkt er serieus over na om de goede raad van zijn moeder ter harte te nemen. 'Uiteindelijk ben ik haar kind, en er zijn dingen die gewoon te ver zijn gegaan. Ik vind dat ik wel naar mijn moeder mag luisteren.' Op de vraag van Eva of hij nu dus nooit meer met Gordon gaat werken antwoorde Gerard: 'Dat zou kunnen ja. Ik zal je zeggen dat we een programma zouden gaan doen deze zomer. En ik moet je zeggen dat ik er toch wel zwaar over na ga denken om dat te laten gaan.'