×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer en Goor: komt alles weer goed?

7.09.2017 -

Gerard en Gordon gaan elkaar vandaag weer zien. Na een week vol drama en uitlatingen daarover in de media, moeten de twee vandaag een item opnemen ter promotie van hun nieuwe programma. En van die opname en de spanning tussen de twee zal afhangen of de crew later vandaag samen naar de viewing van de eerste aflevering van het nieuwe programma zal gaan kijken.


'Gerard liet eerder deze week al weten daar echt geen zin in te hebben. Ook gaf hij aan te twijfelen of hij nog wel in de jury wil zitten van het nieuwe trouwprogramma van Gordon. Wat nog wel een bijzonder detail is van de opnames vandaag, is dat de opnames in Almere plaatsvinden omdat Gerard daar 'toch al iets te doen heeft'.

Pas gisteravond hadden de twee presentatoren voor het eerst weer contact met elkaar. Helemaal niet spontaan, puur omdat zij vandaag de opnames hebben. Dat beloofd vast een gezellig dagje worden.