×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer en Goor gaan tóch weer samenwerken

8.06.2018 -

Gerard Joling en Gordon zijn weer de beste vrienden. De twee, die het na het verschijnen van de biografie van Gordon het even niet zo goed met elkaar konden vinden, gaan samen op zoek naar senioren met een gouden keeltje. Voor de ouderenvariant van The Voice, The Voice Senior, kruipen Geer en Goor samen op een draaiende stoel.


'Ik denk wel dat mensen thuis denken: hoe kan het nou dat ze weer samen op een stoel zitten?', zei Gordon vrijdag. 'Nou, dat is dan toch echt de boter of heel veel geld. En ik denk het laatste, laten we eerlijk zijn', reageerde Gerard meteen.

Volgens Gerard was al 'heel lang' duidelijk dat hij en Gordon weer een duo zouden worden. 'We hebben lang ons mond moeten houden, dat is ook al knap', grapte de zanger. 'Ik ben ongelofelijk trots dat we dit mogen doen, met name voor de senioren.' vertelt hij in RTL Boulevard.

Naast Geer en Goor nemen ook Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato als coach plaats in The Voice Senior. De zingende senioren zijn vanaf vrijdagavond 24 april te zien op RTL 4.