×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer bedankt volgers voor steun

1.06.2018 -

Gerard Joling heeft in een videoboodschap iedereen bedankt die naar aanleiding van het bericht over zijn moeder steunbetuigingen en sieraden heeft opgestuurd. De sieraden van de moeder van Geer werden vorige week gestolen uit haar huis.


'Ik wil iedereen bedanken die ontzettend lief is geweest voor mijn moeder. Ze heeft al ontzettend veel sieraden ontvangen. Van kennissen, vrienden en mensen die gewoon wat door de bus gooien. Het is veel te gek', aldus Gerard in de video.

En daarmee is het onderwerp voor de zanger afgedaan: 'Ik heb zelf ook al een paar mooie armbandjes voor mijn moeder gekocht. Laten we er voor de rest over ophouden. Het gaat hartstikke goed met mijn moeder, ze voelt zich goed en heeft weer nieuwe sloten op de deur. Dus het komt weer voor elkaar'.

Maar dankbaar is Joling zeker: 'Maar bedankt voor alle moeite'.

De sieraden van de moeder van Geer werden vorig weekend gestolen toen zij aan het genieten was van haar zoon bij de concerten van De Toppers. Gelukkig was ze zelf niet thuis maar geschrokken was ze zeker.