×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen uitzaaiingen bij Nicolette Kluijver

27.02.2017 -

Goed nieuws voor Nicolette Kluijver. Bij de presentatrice zijn geen uitzaaiingen ontdekt nadat vorige week een voorstadium van longkanker bij haar was geconstateerd.


Tv-collega Dennis Weening maakte dat goede nieuws maandagavond bekend in RTL Boulevard. "Nicolette kreeg vandaag de uitslag van de CAT-scan. Het is niet uitgezaaid, het zit alleen in de longen", aldus Dennis, die samen met Nicolette Expeditie Robinson presenteert. Volgens hem wordt de presentatrice volgende week geopereerd.

Dennis gaat ervan uit dat Nicolette er weer snel bovenop komt. Komend seizoen is ze volgens hem gewoon te zien in Expeditie Robinson.

Vorige week werd bekend dat Nicolette per direct haar werkzaamheden voor RTL neerlegde. Toen liet ze weten dat een deel van haar linkerlong wordt verwijderd.