×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen RTL Boulevard voor Daphne Bunskoek

22.11.2017 -

Daphne Bunskoek denkt niet dat ze ooit nog terugkeert bij RTL Boulevard. Dat zei ze in het ochtendprogramma van Radio 10. Daphne maakt binnenkort de overstap van SBS naar RTL om de dagelijkse talkshow 5 uur live te presenteren.


Nu ze terug is bij RTL, wilde dj Lex Gaarthuis weten of Daphne, net als veel RTL-sterren, van plan is om haar gezicht te laten zien in RTL Boulevard. Ze vertelde echter dat ze daar niet zo’n behoefte aan heeft. 'Ik heb elke dag een liveshow straks en dat klusje moet ik maar eens klaren', zei ze over haar nieuwe programma, dat ze overigens in dienst maakt van Nederlandse Loterij.

Tussen 2005 en 2008 presenteerde Daphne zelf RTL Boulevard. Ze zei het populaire programma vaarwel omdat ze meer verdieping in haar werk wilde.